Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi GENEL DEGERLENDİRME

6 yorum

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi GENEL DEGERLENDİRME


Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi   YAKINDA!


AdamFilm /  Tarkan Karlıdağ yapımcılığında, genel yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem ve Emrah Serbes’e ait, ekranların en yeni polisiye dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”  yakında Star TV’de olacak.


Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle;


Oyuncu Karakter
Erdal Beşikçioğlu    Behzat Ç.
Ayça Varlıer    Bahar
Canan Ergüder    Savcı
Seda Bakan    Eda
Ege Aydan    Şevket
Harun Tekin   Alp
Hazal Kaya Berna
Elvin Beşikçioğlu    Ceyda
Hakan Hatipoğlu Selim
Ayça Eren    Şule
Fatih Akman    Harun
İnanç Konukçu    Hayalet
Berkan Şal    Akbaba
Eray Eserol    Tahsin
Bülent Yıldıran    Emniyet Müdürü
Cem Emüler   Yunus
Tolga Tuncer    Sıtkı
Celal Aydın Uysal    Metin
Remzi Evren    Hüseyin
Haluk Cömert    Necip Başkan
Volkan Özman    Narkotik Osman
Somer Özcan   Recep
Ecem Arıkan   




Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin, Star TV’de ekrana gelecek “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide rol alacak.Tekin, Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i Hazal Kaya’nın canlandıracağı Berna’ya âşık olacak

Çocuk Berna 

 

Canan Ergüder (Savcı) Biyografisi

1 yorum

Canan Ergüder filmde savcı rolünü oynamakta.

Gerçek Adı: Doğum Yeri: İstanbul Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1977 Eğitim Durumu: Yüksek Lisans Biyografi Canan Ergüder, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Franklin and Marshall College'da sosyoloji ve tiyatro okudu. Ardından da efsanevi okul New York Actors Studio Drama School'da oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptı. Birçok tiyatro oyununda oynayan Ergüder, genç yaşına rağmen Actors Studio'da hayat boyu üyeliği de kazanmış durumda.
EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu


Canan Ergüder (Savcı) Biyografisi

Erdal Beşikçioğlu biyografisi

1 yorum

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında 'William Guskill' ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Serhat Nalbantoğlu Biyografisi

0 yorum

Gerçek Adı: Doğum Yeri: Eskişehir Doğum Tarihi: 1959 Eğitim Durumu: Lisans Biyografisi Oynadığı bazı oyunlar: "Kral Lear", "Genç Osman", "Yunus Emre", "Çil Horoz", "Yine Başladılar Şarkılarına", "İspinozlar", "Tamirci", "Bir Şehnaz Oyun", "Gönül Avcısı", "Uyarca", "İyi", "İmparatorun İki Oğlu", "Azizname" ve "İkinci Caddenin Mahkumu". Sahneye koyduğu oyunlar: "Çil Horoz", "Kamuoyu", "İçerdekiler" ve "Özgürlük Oyunu". Sanatçı, "Tamirci" ve "İyi" adlı oyunlardaki çalışması ile iki kez Sanat Kurumu'nun "Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" ödül ile ödüllendirildi.


Serhat Nalbantoğlu Biyografisi

Ege Aydan biyografisi

2 yorum

Gerçek Adı: Doğum Yeri: Ankara Doğum Tarihi: 1958 Eğitim Durumu: Akademi
Biyografisi
Opera sanatçısı ve Oyuncu Sevda Aydan' ın oğludur. İlk, orta ve lise'yı İstanbul'da okudu. Daha sonra sanat eğitimine bale ile başladı ve hocalarının boyun çok uzun demeleri ile bale'den vazgeçti. Ankara Devlet Konservatuarı yüksek bölümünden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almaya başladı. Tiyatro hayatı boyunca Devlet Tiyatroları bünyesinde çeşitli oyunlar sahneledi ve oynadı. Artık Devlet Tiyatroları yönetmen kadrosunda görev yapmaktadır. 1974 yılından bu yana tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Ayrıca çocukluğundan bu yana resim sanatı ile de ilgilenen sanatçı ilk sergisini 1982 yılında Ankara'da ve defalarca Ankaralı sanat severlerlerle paylaşmıştır.1980'li yıllarda yaptığı resimlerle Avrupa'nın ilk on ressamı arasına girdi. 1982 yılından beri yaptığı resimleri sergileyen Sanatçı 25. ve son sergisini 14/03/2008 tarihinde İstanbul'da Artisan Sanat Galerisi'de sergilemiştir. Resimlerinde ağırlıklı olarak aşk, özlem, yalnızlık gibi konuları işlemiştir.

Ege Aydan biyografisi

Seda Bakan biyografisi

1 yorum

Gerçek Adı: Doğum Yeri: İstanbul Doğum Tarihi: 10 Ekim 1985 Eğitim Durumu: Ön Lisans Biyografisi TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi alan Seda Bakan, kendini geliştirmek için sürekli kitap okuyor, sinemaya ve tiyatroya gidiyor. Okulundan bir an önce mezun olmak için de disiplinli bir şekilde ders çalışıyor. Geçtiğimiz yazı çalışarak ve hafta sonları ailesinin Bayramoğlu'ndaki yazlığında geçiren Seda, popüler mekanları seviyor. Kuruçeşme'deki Aşk Cafe'ye, Limonlu Bahçe'ye ve Kanyon Alışveriş Merkezi'ne sık gidiyor. Seda, ‘Sana Mecburum' dizisinde canlandırdığı ‘Leyla' karakterini kendine benzetiyor. 'İkimiz de ailemize çok düşkünüz' diyor ve ekliyor: 'Aramızdaki en önemli fark ise benim hiçbir şarkıcıya fazla hayranlık duymamam!' Ekran önündeki macerası Number One TV'de sunuculuk ile başlayan genç oyuncu, kadınlar için tasarlanmış bir epilasyon firmasının reklamıyla adından söz ettirdi. ‘Sana Mecburum' ise ilk dizisi oldu. 'Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istedim' diyen sempatik güzel, Sakarya Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra hayalinin peşine düşmüş. 'Hiçbir şey için geç değildir' ilkesinden güç alarak TÜRVAK'a kaydolmuş. Seda Bakan, kariyerine bir çok reklam ve Sana Mecburum adlı dizisindeki performanslarından sonra MTV Türkiye kanalında The Base Chart Show adlı programda yeni sezonun sunuculuk performansını eklemiş durumda.


Seda Bakan biyografisi

Güner Özkul Biyografisi

2 yorum

Gerçek Adı: Doğum Yeri: İstanbul Doğum Tarihi: 01 Şubat 1966 Eğitim Durumu: Doktora (Devam Ediyor) Biyografisi Oyuncu ve sunucu. Bir süre CNN Türk'teki Afiş adlı kültür sanat programını sunmuş, film ve dizilerde rol almıştır. Suna Selen ile Münir Özkul'un kızıdır. 1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında, aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Aynı üniversitenin sinema televizyon bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir. Bir süre grafikerlik ve daha sonra mankenlik yaptı. Tümay Özokur Film Reklam ajansına bağlıdır. Seslendirme de yapmaktadır.

Güner Özkul Biyografisi

Her TEMAS bir iz Bırakır Bir Ankara Polisiyesi Kitabı

0 yorum

http://www.idefix.com/kitap/her-temas-iz-birakir-bir-ankara-polisiyesi-emrah-serbes/tanim.asp?sid=GFFP837PIT7TYT1PH99D

Mor ve Ötesi Solisti Harun Tekin'de Bir Ankara Polisiyesi Dizi Kadrosunda

1 yorum

http://www.sinemamuzik.com/images/haberler/kucuk/img252_110034k.JPG
Mor ve Ötesi Solisti Harun Tekin'de Dizi Kadrosunda!

'Mor ve Ötesi'' grubunun solisti Harun Tekin, sahnelerden dizi setlerine transfer oldu. İlk kez oyuncu kimliğiyle seyirci karşısına çıkacak Tekin, Star TV'de önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek ''Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'' adlı dizide rol alacak. Sadece ünlü solist Harun Tekin değil, Tarkan Karlıdağ-Adam Film'in yapımcılığında çekilecek dizinin kadrosunda sürpriz birçok isim dikkati çekiyor. Başrollerde Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Ege Aydan ve Seda Bakan var. Behzat Ç. karakterine Erdal Beçikçioğlu can verecek.
Nihal'in dönüşü...

'Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya da bu polisiye diziyle ekrana dönüyor. ''Genco'' dizisiyle başladığı ekran macerasında 'Aşk-ı Memnu'yla birlikte yıldızı iyice parlayan Kaya, Behzat Ç.'nin kızı Berna'yı canlandıracak. Hazal Kaya'nın hayat vereceği Berna karakterine, Harun Tekin'in canlandıracağı Alp âşık olacak. Berna, babasıyla Alp'in arasında kalacak.
Dizinin kadrosunda ''Var Mısın Yok Musun'' ve ''Survivor'' adlı yarışmalarla tanınan Hakan Hatipoğlu da var. Hatipoğlu, diziye polis rolüyle dahil oldu. Erdal Beçikçioğlu'nun eşi Elvin Beşikçioğlu da dizide rol alacak. Genel yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı dizinin senaryosu ise Ercan Mehmet Erdem ve Emrah Serbes'e ait.

Mor ve Ötesi Solisti Harun Tekin'de Bir Ankara Polisiyesi Dizi Kadrosunda

Bir Ankara Polisiyesi Star Ekranlarına Geliyor

0 yorum

Bir Ankara Polisiyesi Star Ekranlarına Geliyor



Star TV'deki dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder de var.

Star enteresan bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor: ‘Bir Ankara Polisiyesi- Behzat Ç’. Peki Erman Serbes kim? O, Emrah Serbes’in romanlarındaki karakter. ‘Behzat Ç., Cinayet Büro Amirliği’nde başkomiser, hayata karşı işlenen suçlar uzmanı’.







“Emrah Serbes, döneminin en iyi yazarlarından biri. Ben olsam, ona hemen bir senaryo sipariş eder, hiç değilse mevcut senaryoların diyaloglarını yazdırırdım. İnsanların aslında nasıl konuştuğunu hatırlamaya vesile olurdu. Olay örgüsü çok sağlam, takibi de çok kuvvetli. Heyecanını sonuna kadar korumasını biliyor.” Radikal 2’de Sevin Okyay böyle yazmış. Ve işte o diyaloglar geliyor galiba.

“Türkiyeli polisiyenin son dönemdeki kanımca en güçlü yazarlarından biri. Hem sağlam yazıyor, hem de sonuna kadar muhalif. Hem sıkı polisiye yazıyor, hem de sıkı bir toplum çözümlemesi yapıyor. Üstelik de Ankara hakkında yazıyor.” Evet olaylar Ankara’nın semtlerinde geçiyor. Haa, şu var; bizim millet böyle komiserlerden hoşlanır mı? Mesela en beğenilen komiserler ‘Arka Sokaklar’da.




Kimbilir belki kendine özgü yapısıyla Behzat Ç., kahramanlarımızdan biri olabilir. Tabii bu karakteri canlandıracak oyuncunun da yorumu önemli.

Hazal Kaya'da Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Kadrosunda !

2 yorum

Hazal Kaya'da Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Kadrosunda !


http://i.milliyet.com.tr/TvRehber/2010/08/27/fft50_mf800558.Jpeg






Adam Film‘in yapımcılığını yaptığı ve Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünü oynayacağı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” isimli dizide tanıdık bir isim hemen dikkat çekiyor. Geçen sezon Aşk-ı Memnu dizisi ile adından çok söz ettiren Hazal Kaya, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinde “Berna” karakterine hayat verecek. Serdar Akar‘ın yönetmenliğini yapacağı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi çok yakında Star Tv‘de başlıyor.


Bir Ankara Polisiyesi dizisinin Başrolünü Hakan Hatipoğlu Kaptı, aldı

0 yorum

Bir Ankara Polisiyesi Başrolünü Hakan Hatipoğlu Kaptı



http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/26/hakan-polis-olacak-798222.Jpeg
Var mısın Yok musun ve Survivor yarışmalarının popüler ismi Hakan Hatipoğlu sonunda "başrolü" kaptı.

Yakında Star TV'de başlayacak "Bir Ankara Polisiyesi" adlı yeni dizide Hakan'ı cinayet masası ekibinden bir polis olarak izleyeceğiz. Adam filmin yapımcılığında Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, daha önce "Kapadokya Düşleri" adlı dizide kısa bir oyunculuk deneyimi yaşayan Hakan'ın ilk başrolü olacak

Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Fragmanı

2 yorum

Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Fragmanı izle


Behçet Ç., Bir Ankara Polisiyesi, Dizi, Emrah Serbes, Fragman, Hakan Hatipoğlu, Harun Tekin, Hazal Kaya, İzle, Mor ve Ötesi, Star tv, Tanıtım, Videosu, Yeni Dizi


Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu

0 yorum

Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu, Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,Bir Ankara Polisiyesi Dizisi - izle - Seyret - Son bölüm - . Bölüm izle - videosu,

 
Sponsored by: Website Templates | Premium Wordpress Themes | consumer products. Thanks to blogger templates | Bloggerized by Dhampire