Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 2. Bölüm Fragman Video Star TV 26 Eylül

0 yorum



Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin tanıtım fragman videosu 2. Bölüm 26 Eylül 2010 Pazar

Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe

0 yorum

Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe - Behzat Ç. 3. Bölüm izLe

Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe

1 yorum

Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe - Behzat Ç. 2. Bölüm izLe

http://www.bolumizlefragman.blogspot.com AÇILDI

0 yorum

http://www.bolumizlefragman.blogspot.com AÇILDI


++

Tv yazarlarının gözüyle Behzat Ç.

1 yorum

Tv yazarlarının gözüyle Behzat Ç.

Tv yazarlarının gözüyle Behzat Ç.






BEHZAT Ç. YENi FENOMEN

Star’ın yeni dizisi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ bana göre şu yeni yayın döneminde ekrana gelen en iyi yapım. Haa reyting meyting o işler belli olmaz. Ama ‘zeka düzeyi’ ile farkını ortaya koydu. Şimdi gelelim ayrıntılara.

İçimizden biri olmuş
Genel geçer bir laftır; içimizden biri. Behzat Ç. izlerken “Ya ben de böyle davranıyorum” dedirten kareler var. Yazar, Türk polisi psikolojisini, tipleri vs. iyi tanıyor. Anladığım kadarıyla kitapta yer alan karakterler diziye iyi yansıtılmış. Tavırlar, diyaloglar...

Dizi fazla kaliteli kalabilir mi?
Bu diziyi hanımlar pek izlemez. Yani aşk meşk, çocuk aldırma, entrika vs. dizilerinden değil. Onlara biraz büyük gelir. Yani evdeki teyzeyi, gelini, kayınvaldeyi açmaz! Kanal buna göğüs gerebilir mi? Bilemem. Ama kendi izleyicisini yakalayacak ‘kült’ olmaya aday bir dizi.

Polis içinde çekişme
Behzat Ç. polis teşkilatı içindeki çekişmelere de gönderme yapıyor. TEM ile İstihbarat arasında mesela. Tam da ‘diyalogları’ ile. Bakalım bu teşkilatı rahatsız edecek mi?

Sina Koloğlu / Milliyet




ŞİVELERİ SAYMAZSAN TAMAMDIR!

Behzat Ç; Bir Ankara Polisiyesi” isimli yeni dizi pazar gecesi Star TV ekranında görücüye çıktı. Emrah Serbes’in kaleminden çıkan bir roman kahramanı olarak “Behzat Ç.” bugüne kadar diziye uyarlanmış edebiyat eseri olarak en hızlı yol alan çalışma oldu...

Bir kitap bir bölüme sığdırıldı. Bu hız iyi. Düşünsenize Yaprak Dökümü gibi beş sezona filan uzadığını. “İyi de romanı bu kadar hızlı bitirince yeni bölümlerde ne yapacaklar?” diyenler oldu. Sakin olmakta fayda var. Behzat uzun süre hayatımızda olacak gibi görünüyor; reytingler (AB izleyici grubunda zirveye oturdu) bir enayilik yapmazsa tabii... İlk bölümün günahı olmaz derler, zaten fazla da günah yoktu yazacak.

Mesut Yar / Posta





İzleyici Behzat Ç' ye umarım sahip çıkar.

Eli yüzü düzgün bir polisiyemiz oldu sonunda... Star TV'nin yeni dizisi "Behzat Ç."den bahsediyorum. "Behzat Ç.", genç yazar Emrah Serbes'in "Her Temas İz Biralar" ve "Son Hafriyat" adlı romanlarının baş karakteri. İlk bölümden izleyeni yakaladığına eminim.

Reyting listesi internetteki yorumların aksini söylese de İstanbul'un köşklü, korumalı, aptal aşık karakterlerinden sıkılanlara ilaç gibi geldiği ortada. Erdal Beşikçioğlu, yine konuşturuyor oyunculuğunu. Canan Ergüder savcı rolünde sırıtmıyor.
Beşikçioglu'nun kızını canlandıran Hazal Kaya, sevgilisini oynayan Harun Tekin de öne çıkmış. Oyuncu kadrosu iyi... İlk bölüm sinema filmi tadında heyecan verdi, arkası da gelir diye düşünüyorum.


Tarık Yılmaz / Sözcü

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile ilgili sosyal medya yorumları

0 yorum

Twitter Yorumları

Behzat Ç.' yi beğendim... Karakterler gerçekçi kurgu sürüklüyor... Tekrarları da olsa takip etmeye çalışacağım... Emeği geçenleri kutluyorum ...

"Behzat Ç". süper dizi :)) Erdal Abi yine döktürmüş...

Behzat Ç.'ye dikkat... Bu yaz okuduğum en iyi polisiye idi... Dizisinden de çok umutluyum!

Behzat Ç. gercek dizi :d

Bu behzat ç denen diziye takıldım fena değil gibi.. Seviyorum bu adamın oyunculuğunu..

Olmuş olmuş Behzat Ç. süper olmuş

Starda behzat c diye bi dizi var, ankarada geciyor, cekimleri de cok guzel dizi degil film gibi

Behzat c'den: cek elini fasist! -ne fasisti be; ben cinayet burodanim... Bu dizi tutar. Tipler iyi.

Başkentimizde behzat ç. bir ankara polisiyesi adında böyle güzel bir dizi çekildiği için gerçekten mutluyum,tüm dizi ekibine teşekkür ederiz

Dün akşam Behzat Ç. yi izledim. Dizi güzel, karakterler oturmuş,diğer poliseyelere göre inandırıcı

Behzat ç.:nihayet kovalamaktan ziyade düşündüren bir polisiye dizi başladı. hanefi avcı,dizideki hesaplaşmalara ne derdi acaba?

Behzat Ç "iyi başlayan Türk dizilerinin devamı berbat olur" genellemesine uymazsa takip edilesi bir dizi olacaktır.

Behzat Ç. etkisinde kaldım. -Siz kimsiniz? -CSI: Ankara! Topla topla!

Behzat ç, bu sene çok izlenecek ağalar!

Behzat C. ; boyle dizide cekilebiliyomus, sasirdim, takdir ettim..

Behzat C. dizi tarihi icin fazla mi iyiydi acaba ?

Behzat C sezonun dizisidir..... Superrrrrr.. Umarim uzun omurlu olur birilerinin oyununa gelmez ve reyting denen illetin kurbani olmaz

Behzat C. harikaydı :) "Biz angara bebesiyiz yapmayız öyle şeyler" deyince koptumm.. :)

Otobüste erdal beşikçioğlu'yla behzat ç. izlemek ne keyifliymiş. aynı keyfi alabileceksem hep pazar akşamlarım dolu demektir.






Ekşisözlük Yorumları


Piyasadaki kıytırık ve sahte polis dizilerine inat neredeyse tüm replikleri, küfürleri, lanları, lunları ile gerçeğe en yazkın polis dizisi.

Merakla beklediğim kaliteli olduğundan umutlandığım öyleyse de sürmesini dilediğim star tv dizisi...

Ömrünün uzun olmasını dilediğim dizi

Baba komser

Erdal beşikçioğlu zaten alsın yürüsün. dizide kullandığı konuşma dili sadece ankara'ya yada ankaralılara mahsus değil. hele bi de polis amiriyse zaten başka şekil konuşmaz.

Öyle dolaşırken rast geldim. bitene kadar da kalkamadım başından. öyle hoşuma gitti.

Erdal beşikçioğlu'nun tam anlamıyla döktürdüğü dizi olmuştur.

Bıkmıştık istanbul'un yalılı, köşklü, plazalı dizilerinden, bu ilaç gibi geldi. umarım çabuk bitmez de, biz de dizi sayesinde memleket hasretimizi gideririz bi parça.


Ohh be sonunda, bizim polisin ekranda doğruya yakın göründüğü bi dizi ... erdal beşikçioğlu da muhteşem olmuş elbet, hay ellerini öpeyim senarist ekibin...

Tuttum, umarım halk da tutar da ekranlarda kalır bu dizi....

Uzun zamandan beri 5 dakikadan fazla izleyebildiğim tek yerli dizi.

Yeni sezonda izlenecek yegane dizi olmuştur. oyunculuklar iyi ankaramız güzel daha ne olsun.

Pazar akşamları izlemeye değer bir şey bulduk sonunda sevincini yaşatmıştır bize. evet, pazar akşamları evde oturuyoruz..

Her şeyden önce görüntü kalitesi oldukça iyiydi adeta bir sinema tadı aldım... kitabı okumadım ama erdal beşikçioğlu gerçekten olağanüstü performans göstermiş...

Görüntü yönetimi cidden aşmış olan dizidir. o nasıl görüntüler yahu. bildiğin 35 mm sinema filmi bu!!


Facebook Yorumları

Erdal Beşikçioğlunun olduğu hangi yapım kötü olurkii. Bir numarasın hocam...

Dün gece gerçekten bir polis dizisi izledim muhteşemdi :) tüm ekibi tebrik ediyorum başarılar.

İlk bölüm harikaydı bundan sonraki bölümler daha heyacanlı olacağa benziyor tebrikler...

Efsane dizi başladı...

Muhteşemdi ilk bölüm başarılar süper...

Harun süper ya adamm ayrı bi neşe getiriyo diziye x))

Tartışmasız ekranların en kaliteli dizisi...

Erdal Beşikçioğlu bitanesin sen... Her rolde kendinsin sanki. BU oyunculuk hiç kimsede yok. Çok seviyorum seni.

Ankarada çekilen ender dizilerden destek vermek gerek ben beğendim dün akşam ailece izledik.

Behzat ç. 2. Bölüm izle TARİHİ 26 eylül 2010

0 yorum

İlk bölümü star tv ekranlarında  19 eylülde başlayan behzat ç. dizisinin ikinci bölümü 26 eylül 2010 tarihinde star tv ekranlarına gelecek. Yayınlandıktan sonraki gün sitemizden behzat ç. dizisinin 2. bölümünü izleyebilirsiniz.




























BEHZAT Ç. ZİYARETÇİ YORUMLARI !

0 yorum

Ankara


ben yeni başlayan bir diziden beklediğim herşeyi ilk bölümde buldum.kınamak gibi ucuz işlere giren arkadaşlar hiç karakola düşmemiş sanırım eğer o konuşmalar ona yabancı geliyorsa eminim ankaralı değildir.yada ankarayı çayyolundan ibaret sanıyor. ben diziyi beğendim ve izleyeceğim.koyu bir ankara sevdalısı olarak çevre kasabalarıda bazı bölümlerde gösterirseniz size minnettar oluruz. mesela yenikente gelin buradaki insanların ne kadar misafirperver olduğunu ve çekimler için harika mekanlar olduğunu göreceksiniz.başarılarınızın devamını diliyorum.












1.bölümü ailecek izledik



abi süper bir dizi ya bayıldık ailecek 1. bölümü izledik valla müthiş başarılşarınızın devamını dileriz







SÜPER!!!


Kesinlikle süper olmuş tam gerçekçi özellikle üslup konusu… şimdiye kadar bir çok polisiye dizi oldu ama hepsi hanım evladı gibi konuşuyor. artı küfür muhabbetine gelince dizi içerisindeki polisler cinayet masası.. 2 yıllık mezun polislerinden değil ve karşısınada o ölçüde pisik adam çıkacak e tabiki onların dilinden konuşacak. artı başrol karakterinin yapısı itibariylede üslubu bu şekilde olması çok normal sinirli agresif biri tutup ta canımlı cicimli konuşmayacak onun için değerlendiriken bu şekilde bakalım cahilce ahlak dersi vermeye çalışmayalım ve tekrar hakkatten süperdi lütfen bozmayın çizginizi hele taşıyancılara bayıldım :) :):)

BEHZAT Ç. C. 2. Bölüm Özeti FULL ONLİNE İZLE SEYRET

0 yorum

Behzat C 2. Bölüm Özeti


Behzat Ç. kızının intiharından sonra hayata küsmüş, kendini toparlayamamıştır. Bir süre sonra yaşadığı sanrılar mesleğini olumsuz etkilemiş, sonunda akıl hastanesine yatırılmıştır. Behzat Ç. iki aydır hastanede tedavi görmektedir.

Bahar dedesini hastaneye getirdiği bir sırada Behzat Ç.’yi görür. Bahar, Behzat Ç.’nin ilk aşkıdır, evlenecekleri sırada ayrılmışlardır. Şevket’in devreye girmesiyle yıllar sonra gerçekleşen bu buluşma hastane koridorlarında kalmayacaktır.

Bu sırada cinayet büro ekibi böbrekleri alınmış bir çocuğun cesedini bulurlar. Cinayetin arkasında organ mafyası vardır. Emniyet teşkilatı organ mafyasının peşine düşer. Bir süre sonra mafyanın elinde bir çocuğun daha olduğu anlaşılır. Çocuğu kurtarmak için hızlı hareket edilmesi gerekmektedir. Emniyet Müdürü bu işi çözecek tek kişinin Behzat Ç. olduğuna inanır. Bu durumda Behzat Ç.’nin akıl hastanesinden çıkarılması gerekmektedir. Şevket, Emniyet Müdürüyle konuşur, kardeşinin iyileştiğini söyler. Emniyet Müdürü, Behzat Ç.’yi soruşturmanın başına geçmesi için ikna eder. Behzat Ç. akıl hastanesinden çıkıp kaçırılan çocuğu kurtarmak için zamanla yarışmaya başlar. Tabii kendi yöntemiyle…

Yayın Tarihi: 26 Eylül Pazar
Yayın Saati: 20:00

BEHZAT Ç. 2. bölüm fragmani izle seyret

0 yorum

Behzat C 2. Bölüm Fragmani

Behzat C – Bir Ankara Polisiyesi Dizisinin Bu Pazar Yani 26 Eylül Pazar gunu oynayacak olan dizinin fragmani yayinlandi.

Bir Ankara Polisiyesi 2. Bölüm Fragmanini izleyebilirsiniz.

VIDEOYU BASLATMAK ICIN PLAY TUSUNA BASINIZ.




www.BirAnkaraPolisiyesiDizisii.Blogspot.Com

Farkıyla !

Behzat Ç. 1. Bölüm izle

0 yorum

010 Pazar

Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis.Akademiden 1985 yılında mezun olmuş.Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor.
Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği
insan kızı Berna.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizisinde Büyük Hata

0 yorum

Bu akşam (19 eylül 2010) Saat 20.00 da yayın hayatına giren Behzat Ç. dizisi daha ilk bölümünde yayım hatası yaptı.  KAYNAK
2. Reklam arasından sonra  Dizinin 20 dklık bölümü yeniden yayınlandı. Hatanın düzeltilmemesi resmen bir skandala imza attı.


Ekranların yeni polisiyesi Behzat Ç

0 yorum

Ekranların yeni polisiyesi


Emrah Serbest’in ‘Her Temas İz Bırakır’ adlı kitabından uyarlanan ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ bu akşam Star TV’de başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Ayça Varlıer’le konuştuk
Erdal Beşikçioğlu
“Hayata karşı güvensiz bir karakter”

Öncelikle dizinin konusundan bahsedebilir misiniz biraz?
Cinayet masasındaki bir başkomiserin hikayesi. Olaylar cinayet büro amiri ağzından farklı bir üslupla anlatılacak.
Oynadığınız Behzat Ç. karakterini anlatır mısınız?
Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı. Ama adalet konusunda hukuka ters düşen bir anti-kahraman. Mesleğine çok bağlı. Bu bağlılık ailesiyle sorunlara neden oluyor. Hayata karşı yediği tokatlar onu yıldırmamış, ayakta kalmayı     başarmış. Makam ve mevki peşinde koşmadığı için arkadaşları yükselirken o yerinde saymış. Çok sevdiği bir kızı var. Hayatta güvendiği bir tek o. 
Güvensizliği neden kaynaklanıyor?
80‘li yıllarda aşık olduğu kızın ailesi bir polis tarafından öldürülüyor. Behzat Ç. polis olmaya karar verince ayrılıyorlar. Yaşı ilerleyince bir banka müdürünün kızına aşık oluyor. O da hortumlanan paralarla büyüyen bir hanımefendi olduğu için memur maaşıyla yetinmiyor, yine bir ayrılık yaşanıyor. Bu durum Behzat’ta hayata ve kadınlara güvensizlik yaratmış.
Behzat komiserin ‘Behzat Ç.’ kısaltmasını kullanmasının nedeni ne?
Bu sorunun cevabını yönetmenimiz ve senaristimiz biliyor. Ama işin sürpriz tarafı olduğunu söyleyebilirim.
AYÇA VARLIER
“Yarım kalmış bİr aşk hikayesi var”

Oynadığınız Bahar karakterinden bahsedebilir misiniz?
Eşinden boşanmış, iki çocuk annesi bir kadın. Özel bir dershanede Türkçe öğretmenliği yapan, çok mütevazı bir insan.
Bu projeye “Evet” demenizi sağlayan unsurlar ne oldu?
Senaryo, yapım şirketi, cast, teknik ekip... Senaryo Emrah Serbest’in kitabından uyarlandığı için çok sağlam bir yapısı var.
Bahar’ın Behzat komiserden ayrılma kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Darbe döneminde sol görüşlü oldukları için tüm ailesi polis tarafından öldürülüyor. Bu dönemde de Behzat’la aşk yaşıyorlar, tam evlenmek üzereyken Behzat polis olmak istediğini söylüyor. Bahar’ın bu karardan dolayı ayrılmak istemesi çok        normal. Çünkü ailesi yüzünden bir travma yaşamış.
Bahar ve Behzat Ç. tekrar bir araya gelecek mi?
Yarım kalmış bir hikayeleri var.  Bir araya gelmek için fırsatları olacak. Ama olacakları zamanla göreceğiz.

Süper Vali polis oldu

0 yorum

Erdal Beşikçioğlu, Süper Vali’yi canlandırdığı “Köprü” dizisinin ardından, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” ile Star TV ekranına dönüyor. Beşikçioğlu’nun cinayet büro amiri rolüyle izleyici karşısına çıkacağı dizi, yarın akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.


“Köprü”den sonra Star TV ekranına “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” ile dönüyorsunuz. Bu kanalın sizin için özel bir yeri olmalı...
- “Köprü” dizisindeki vali, kendine has üslubuyla sistemin köhne yapısını eleştiriyordu. “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nde de cinayet büro amiri, yine kendine has üslubuyla adalet sistemimizi eleştiriyor. Star TV bana söz söyleme özgürlüğü sağlıyor. Bu durumda kanalın yeri bir başka oluyor tabii. Kim bu özgürlükten vazgeçmek isteyebilir ki?

 
Sponsored by: Website Templates | Premium Wordpress Themes | consumer products. Thanks to blogger templates | Bloggerized by Dhampire