Behzat Ç Bir ankara polisiyesi 2. Bölüm izLe - FragmaN

0 yorum

Behzat Ç Bir ankara polisiyesi 2. Bölüm izLe - FragmaN

Behzat Ç Bir ankara polisiyesi 2. Bölüm izLe - FragmaN

Behzat Ç Bir ankara polisiyesi 2. Bölüm izLe - FragmaN

Behzat Ç Bir ankara polisiyesi 2. Bölüm izLe - FragmaN

Behzat Ç ilk bölüm Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT

0 yorum

Behzat Ç ilk bölüm Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT


Behzat Ç ilk bölüm Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT

Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT

0 yorum

 Behzat Ç ilk bölüm Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT


Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT


Bir Ankara Polisiyesi 1. Bölüm izLe - seyreT

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Gölbaşı'nda çekimleRi

0 yorum

Star TV’de yakında yayınlanacak olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizi Ankara’da çekiliyor.
Dizinin çekimlerinin genelde Gölbaşı taraflarında gerçekleşeceği anlaşılıyor.
Emniyet Amirliği için Gazi Üniversitesi’nin Gölbaşı Kampüsünde özel bir yer yapılmış.

Hazal'ın Sevgilisi Harun

0 yorum

Dizide Berna (Hazal Kaya), Alp (Harun Tekin) ile sevgili olacak. Berna, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı Behzat Ç.’nin kızı olacak. Alp ise, özel üniversitede okumakta olan, bir dönem uyuşturucu hap kullanmış, sonrasında tedavi görmüş bir genç olacak. Alp ve Berna ilişkisi dizide ekran

BİR ANKARA POLİSİYESİ FOTOGALERİ HİÇ BİR YERDE YOK !

0 yorum

DİZİ OYUNCULARI RESİMLİ

0 yorum

DİZİ HAKKINDA İnternet'ten Yorumlar!

0 yorum

İnternet'ten Yorumlar!


- En sevdiğim karakter olan Behzat Ç.'yi oynacakmış sanırım, sevinçten delirdim. bu kadar uygun olurdu bir adam rolüne...

- Olur da bir gün house MD'nin uyarlaması yapılırsa Gregory House'u oynamasını istediğim oyuncuydu sanırsam oldu..

- İlk bölümünde Hazal Kaya, Harun Tekin ve Felis grubunun Pastel şarkısıyla yer alacağı dizi.

- Yakında Star TV'de dizisi çekilecek güzel karakter. Survivor Hakan da hikayedeki polislerden birini oynayacakmış. Bence ziraat mühendisliğinden polisliğe geçen Cevdet karakteri cuk oturur kendisine. Fakat bu aralar ünlü olduğu için kuvvetle muhtemel Harun karakterini oynar.

- Behzat Ç. kısa bir süre önce Star TV'de tanıtımını gördüm bu dizinin, Ankara polisiyesi falan dediler enteresandı ve Erdal abimiz de bir yakiniyle misket oynuyordu. hasret ve sabırsızlıkla bekliyorum.

- Ankaranın bozkırında çekilmiş eğlenceli fragmana sahip dizi.

- Sırf erdal beşikçioğlu oynadığı için bile sorgusuz sualsiz izlenecek dizidir.

- Hem mağdur hem mağrur bi adam. sessiz sessiz ağlıyor sürekli sanki yumrukları indirirken biyandan. ne kızı olmak ister insan ne karısı. annesi olsam da bi çekip çevirsem diye düşünebilir ancak.

Behzat Ç. Bir Ankara Pazar 20:00'da Star'da!

0 yorum

Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis.Akademiden 1985 yılında mezun olmuş.Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor.
Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği
insan kızı Berna.

'Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç.', gerek hikayesi gerek o hikayeyi anlatım tarzıyla, yani atmosferiyle, temposuyla, kişileri ve diyaloglarıyla, başarılı bir polisiye hikayesi.


Pazar 20:00


Pazar 20:00





"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? HÜSEYİN

0 yorum


Karakter: Hüseyin
Oyuncu: Remzi Evren

Behzat Ç. ile üç sene beraber çalıştıktan sonra mesleği bırakıp Sakarya'da küçük bir meyhane açmıştır. Zorlamasız bir muhabbeti vardır. Behzat Ç. sık sık onun yanında alır soluğu.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? TAHSİN

0 yorum


Karakter: Tahsin
Oyuncu: Eray Eserol


Asayiş şube müdürüdür. Üstleriyle iyi geçinmeye çalışır. Akademiden Behzat Ç.'den iki dönem sonra mezun olmuştur. Behzat Ç. soruşturma üstüne soruşturma geçirip kıdem tenzili alırken o terfi basamaklarını tırmanmıştır. Ama bütün sert tavırlarına rağmen akademide alt sınıfı olduğu Behzat Ç.'den çekinir. Behzat Ç. kendisini fazla takmadığı için de sinir olur. Ayrıca onun yüzünden terfi edemediğine inanır, bu durum da Behzat Ç.'ye karşı müthiş bir öfke yaratmıştır kendisinde. Tahsin, Behzat Ç.'yi sevmez ama onsuz yapamayacağını da bilir. O yüzden fazla sesini çıkarmaz.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? Akbaba

0 yorum


Karakter: Akbaba
Oyuncu: Berkan Şal


40 yaşlarındadır ama yüz senedir cinayet masasında çalışıyor gibidir. Büronun demirbaşıdır, hayatı cinayet olmuştur. Akademiden değil, çekirdekten yetiştiği için komiserlikte kalmıştır.  Bütün yaralama ve cinayetlere ilk elden bakan cinayet büro elemanı odur. Ölenlerin ve öleceklerin kokusunu aldığına yönelik bir rivayet vardır. Bu yüzden ismi olan İsmet unutulmuş lakabı Akbaba baki kalmıştır. Hastanede yaralıların başında bekleye bekleye kendi çapında bir tıp kültürü edinmiştir. Yaralanma çeşitlerinin hepsini bilir, kimi zaman 112 gelene kadar ilkyardımda bulunur. Tanımayan doktorlar, "Meslekten misin?" diye sorar kendisine. Kendi çapında bir halk hekimi olduğu da söylenebilir. İş arkadaşları dışında bir arkadaşı ya da bilinen bir özel hayatı yoktur. Sadece vaktinde evli olduğu ve karısının başka birine kaçtığına yönelik bir takım rivayetler vardır.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? HAYALET

0 yorum


Karakter: Hayalet
Oyuncu: İnanç Konukçu

Ekibin kulağı en delik adamıdır. Her türlü çevre araştırması ve istihbarat işi ondan sorulur, aranan adamları şıp diye bulur. Açık tenlidir, cılızdır, çöp adam gibidir. O kadar ince ve beyazdır ki hayalet zannedilir. Lakabı buradan gelmektedir. "Adı Sami ya da Sabri gibi bir şeydir", ama kimse hatırlamaz. Tavrı ve duruşu belli belirsizdir, keskin hareketler yapmaz, su gibidir. Gözden hemen kaybolur, nereden geldiği belli olmaz. Ayaklarının altında raylı sistem varmış gibi hareket eder. Seridir, gözden hemen kaybolur. Gözleri çok keskindir.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? HARUN

0 yorum


Karakter: Harun
Oyuncu: Fatih Artman


30 yaşlarında, iri yarı ve kaba saba biridir. Hayatta saf ama cinayet işlerinde çakaldır. Korkutucu bir mizah anlayışı vardır. Sekiz yıldır Behzat Ç. ile beraber çalışmaktadır. Onun en yakın çalışma arkadaşıdır. Amiriyle zaman zaman çatışmakla birlikte ona sonuna kadar güvenir. Amiri bir çatıdan atlasa o da peşinden atlar. Görev adamıdır ama ters tarafına denk geldi mi söz dinlemeyi pek sevmez, inisiyatifini sonuna dek kullanır. İyi koşar, iyi dövüşür. Fiziki meselelerde ekibe katkısı en önemli özelliğidir. Polis olmanın her türlü avantajını kullanır. Maçlara beleş girer, yasak yere park eder, sağa sola diklenir. İyi bir şofördür ve motorlu taşıtlar uzmanıdır. Spor gazeteleri okur, mizah dergilerine göz gezdirir. Ankaragüçlüdür. İştahı yerindedir. Her türlü abur cuburla beslenir. Bilinebilecek her şeyi bildiğini düşünür. Sinir bozucu bir özgüveni vardır. Sinirli bir mizacı vardır, çabuk öfkelenir ama karamsar değildir. Behzat Ç.'nin karamsarlığına karşı bir kontrast oluşturur. Melankolik değildir, dışa dönüktür, esprili olmaya çalışır. Yaşama karşı tutumu, savaşçı ve saldırgandır.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? SELİM

0 yorum



Karakter:
Selim
Oyuncu: Hakan Hatipoğlu

30 yaşlarındandır. Çapkın yaradılışlı, polisten başka her şeye benzeyen, erkek güzeli bir tiptir. Kadınlarla muhabbet etmesini bilir, kibardır, anlayışlıdır, naziktir. Bu açılardan Harun'un tam zıddıdır. Sinirlerine hâkimdir.
Küpe takar, şık giyinir. Teşkilatın vitrinidir, bir seminer olsa yahut liselerde bir öğrenci-polis toplantısı olsa onu gönderirler hemen.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? CEYDA

0 yorum


Karakter:
Ceyda
Oyuncu:
Elvin Beşikçioğlu

Behzat Ç.’nin eski karısıdır. Bir bankacının kızı olduğu için gözü yükseklerde olmuştur. Behzat Ç.’den nefret etmektedir. Behzat Ç.’yle evliyken depresyona girmiş, gittiği psikiyatra aşık olmuş, sonra da evlenmişlerdir. On yıldır Yunus’la evlidir.Berna’yla arası iyi değildir

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? BERNA

0 yorum



Karakter:
Berna
Oyuncu: Hazal Kaya

21 yaşındadır. Behzat Ç.’nin kızıdır. On sene önce anne ve babası boşanmıştır. Annesi Ceyda, kısa bir süre sonra Yunus adında bir psikiyatrla ikinci evliliğini yapmıştır. Manik depresiftir. Alp adında bir erkek arkadaşı vardır. Behzat Ç.’ye kendisini bıraktığı için öfkelidir.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? ALP

0 yorum



Karakter: Alp
Oyuncu:
Harun Tekin

Berna’nın sevgilisidir. Özel üniversitede okumaktadır. Bir dönem uyuşturucu hap kullanmış, sonrasında tedavi görmüştür. Berna’yı sevmektedir.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? ŞEVKET

0 yorum



Karakter:
Şevket
Oyuncu: Ege Aydan

50 yaşlarındadır. Behzat Ç.'nin ağbisidir, bir alışveriş merkezinin müdürüdür.
Oturaklı bir tipi vardır. Çokbilmiştir, kendine güveni tamdır, dışadönüktür. İşinin kurdudur, 'gemisini yürüten kaptan' anlayışıyla hareket eden pratik bir adamdır.
 Senelerdir Behzat Ç.'yi arkasından toplamaya çalışır. O soruşturma geçirdikçe Şevket araya adam sokmaktadır. Yüksek mevkilerde hatırlı dostları vardır, bu açıdan boş bir adam değildir. Behzat Ç.'nin sürülmesini ve açığa alınmasını engeller sürekli.
Kızsa da bağırsa da, kendi açısından hep onun iyiliğini ister.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? EDA

0 yorum



Karakter:
Eda
Oyuncu:
Seda Bakan

25 yaşlarındadır. Akademiden üç sene önce mezun olmuştur, birkaç aydır cinayet bürosunda komiser yardımcısı olarak çalışmaktadır. Müthiş bir belleği ve zayıf bir bünyesi vardır.
Bürodaki erkekler, sık sık "bu iş bizim işimizdir, erkek işidir" mesajı verirler ona. Bunca erkeğin arasında çalışmanın zorluğuna göğüs gerecek kadar dirayetlidir. Nazik tavırlı olmasına rağmen gerektiğinde altta kalmayan bıçkın, inatçı
bir yapısı da vardır. Sözünü dinletmesini, gerektiğinde mesafe koymasını bilir.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? SAVCI

0 yorum



Karakter: 
Savcı
Oyuncu: 
Canan Ergüder

35 yaşlarında güzel bir kadındır. Her türlü olayı, ardına bakmadan soruşturacak cesarete sahiptir. Yasalara sonuna kadar bağlıdır, kimseden korkmaz.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? BAHAR

0 yorum



Karakter:
Bahar
Oyuncu: 
Ayça Varlıer

Behzat Ç.'nin gençlik aşkıdır. Çok güzeldir. Polis olmayı tercih ettiği gün Behzat Ç.'yi terk etmiştir. Sonrasında bir avukatla evlenmiş, iki çocuk sahibi olmuştur.
Kocasını da terk ettikten sonra özel bir dershanede Türkçe öğretmenliği yapmaya başlamıştır. İşinden pek memnun olduğu söylenemez. Lakin öğrencileriyle iyi geçinir.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Kim Kimdir? BEHZAT Ç

0 yorum


Karakter:
Behzat Ç.
Oyuncu:
Erdal Beşikçioğlu

Farklı şeyleri denemekten keyif alıyorum harun tekin - alp

0 yorum

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nin Alp'i, Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin, Cihangir’de oturuyor ve orada zaman geçirmeyi çok seviyor. Şarkıcı, “Şehrin hızına karşı buranın bir yavaşlığı var” diyor.

Dizi oyunculuğu yapma fikri nereden çıktı?
‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde yer alıyorum. Farklı şeyleri denemekten keyif alıyorum. Daha önce dergilerde yazdım, Cem Mumcu ve Pelin Batu’yla bir TV programı sundum, film ve dizi müzikleri yaptım. Eğlence endüstrisi birbirine geçmiş durumda. Ben de daha farklı projelerde olacağım. Şu anda bir kitap projemiz var, hoş bir şey çıkarsa ona yoğunlaşabilirim.

Çekimler nasıl geçti?
Güzel, iyi bir televizyon işi olacağa benziyor.

İstanbul sizin için ne ifade ediyor?
Keyifli bir şehir. Özellikle dışarıdan gelenlere anlatmak çok eğlenceli. Geçenlerde ziyarete gelen Ukraynalı arkadaşlarımız, ‘Şehrin bitip bitmediğini’ sordular. Büyüklüğü yaşama kalitesini düşürse de heyecan verici bir şehir olduğunu düşünüyorum.

Yabancı birine şehri nasıl anlatırsınız?
Kıyaslayarak anlatırdım. Gece hayatıyla ilgilenen birisiyse, “Bundan daha patlağını Avrupa’da zor bulursunuz” derdim. “Berlin’le yarışır”, yaşı konusunda “Atina’yla yarışır”, büyüklük konusunda “Avrupa’daki her yeri geçer” derim. Bir sürü şekilde anlatabilirim.

İstanbul’u bir gün boyunca gezdiğinizi düşünün. Rotanızı nasıl çizerdiniz?
6-7 yıldır Cihangir’de oturuyorum. Keyfim yerindeyse burada kalırdım. Çünkü şehrin hızına karşı, buranın bir yavaşlığı var. Bana evdeymiş hissini verdiği için Levent ve Tünel’e giderdim. Karşıya geçme ihtimalim olabilirdi. Çünkü grubun yarısı orada oturuyor ve haftada 2-3 gün provaya gidiyorum.

"U2 konserinden memnun kalmadım"

Sizce şehrin simgesi nedir?
Ebru sanatı aklıma geliyor. Ayrı ayrı görünseler de bir arada daha güzel. Şehri kaosuna rağmen seviyorum. Bence İstanbul, kolay kolay sıkılacağınız bir yer değil.

Bir Ankara Polisiyesi Vosvos hikayesi

0 yorum

Vosvos sahibi olmanın bazı kuralları vardır. Vosvoslara isim takılır, adettendir. Başka bir Vosvos gördün mü selektör yapacaksın. Sağlam arabalardır, deviremezsin, o yüzden tosbağa derler. Genelde ihtiyaçtan ötürü elden çıkarılır. Bunları alması kolaydır da satması zordur. Az yakar, karizması yeter zaten!"

Vosvos falı nedir?

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde kahramanımız Behzat Ç.'nin kızı Berna'nın falı. Bir dilek tutup, 99 tane kırmızı vosvos sayıp bitirdikten sonra günün gecesinde 10 tane de yıldız sayarak dileğinin gerçekleşmesini bekliyor...

Dili çok kuvvetli ve senaryosu sağlıklı bir yapım

0 yorum

Star TV’de başlayacak olan ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’, sezonun en iddialı yapımlarından biri. Dizinin başrollerinde ‘Survivor’ yarışmasıyla tanıdığımız Hakan Hatipoğlu ve Ayça Varlıer gibi isimler var. İşte Ayça Varlıer ve bilinmeyen yönleriyle ‘Survivor Hakan’...

FAİLİ MEÇHULLERİ ÇÖZECEĞİZ

Dizideki rolleriniz nasıl?

HAKAN HATİPOĞLU: Cinayet masasında ciddi faili meçhul ve gaspların peşinden giden bir polis ekibiyiz. Ben Selim isminde, bu ekibin komiserlerinden biriyim. 30’lu yaşlarda soğukkanlı, çapkın ve aklı başında bir çocuğu canlandırıyorum.

AYÇA VARLIER: Karakterim Bahar... Başkomiser Behzat Ç. ile üniversite yıllarından tanışıyoruz. Behzat polis olmak isteyince yollarımız ayrılıyor. Yıllar sonra yeniden karşılaşıyoruz ve aramızdaki bağ yeniden doğuyor. Ana karakterin etrafından dönen ama yan rollerinde ciddi hikayeleri olan bir dizi. Emrah Serbes’in kitabından uyarlandığı için dili de çok kuvvetli ve senaryosu sağlıklı bir yapım.

Polisiye dizilerin yurtdışındaki örneklerinde kurgu çok iyi. Sizin diziniz bu açıdan tatmin edecek mi?

AYÇA VARLIER: Seyirciyi aptal yerine koymayacaksınız. Halkımız zeki. Bu işin bir matematiği var. Bizim dizimizde de bu matematik çok iyi ilerliyor. Ayrıca HD üç fotoğraf kamerasıyla çalışıyorlar. House dizisinin finalinin çekildiği özel bir teknik kullanılıyor.

HAKAN HATİPOĞLU: Bu iş bence kesinlikle uzun ömürlü. Şu anda izlediğiniz mafya ve polisiye dizilerinin önünü keseceğiz.

Role nasıl hazırlandınız?

HAKAN HATİPOĞLU: Silah nasıl tutulur, nasıl kullanılmalı eğitimini aldık. Ayrıca eski emniyet mensubu danışmanlarımız var. Yönetmenin yanında oturup attığımız her adımda bize yardımcı oluyorlar.

Çanakkalelisiniz değil mi?
- Evet, Çanakkale’liyim. Babam otomotivle uğraşıyor. Annem eski milli yüzücü. Ben de denizi çok seviyorum. Beş yaşından beri su topu oynuyorum. 300 kereden fazla milli takım forması giydim. Işık Üniversitesi’nde işletme bölümünü bitirdim. Üzerine Marmara Üniversitesi’nde master yaptım.

Yarışmada hep hiperaktif ve asi bir duruşunuz vardı. Gerçekte de öyle misiniz?
- Başına buyruğum! Kafama estiği zaman alır başımı bir yerlere giderim. Farklı şeyler yaşamayı severim. Ama çok da hırslıyım.

Hırsın zararları yok mu?
- Hırs aslında zararlı değil. Sadece içinden ihtirası çıkarmak gerekiyor.

Bütün yarışmacılar arasından sıyrıldınız. Hep böyle farklı elektriğiniz var mıydı?
- Evet. Hayatım boyunca hep yönlendiren kişi oldum. 10 kişi bir yerde otursak herkes beni dinlerdi. Konuşmazsam da anlatan kişi bana bakıp derdini anlatır.

Nedir bunun sırrı?
- Ben de çözemedim. Sanırım bakışlarımla karşı tarafı iyi yakalıyorum.

Yarışmada bazen diğerlerini yönlendiremediğiniz de oldu. Bu sizi sinirlenirdi mi o zaman?
- Düzeni bozmuyordum... Survivor bazen sessiz kalmanızı gerektiren bir yarışma. Ama ben sessiz kalamadım. Yapım bu, yapacak bir şey yok. Biraz da bundan dolayı kaybettim. Aslında sadece ödülü kaybettim. Bir sürü şey kazandım.

ENGELLİLERLE İŞ YAPARSAK ÖYLE ANILIRIZ KORKULARI VAR

Ne kazandınız?
- Yemek yokluğunda arkadaşlarımı doyurdum, kızları savunan ve kollayan biri olarak ben aslında kaybeden değil kazananım. Aldığım tepkiler de böyle. Bir taraf banka soygununa giden hırsızlar gibiydi. Oyun çerçevesinde ‘kötü adamlar’dı karşılarında da bizim gibi iyi insanlar vardı.

Karşı tarafa sorsak onlar da sizin için ‘kötü adam’ demezler mi?
- Hayır. Çünkü ben onlara balık tutuyorsam, faydam oluyorsa neden kötü olayım. Onlar lobi yaptıkları için ben de yaptım ama çizgimi hiç değiştirmedim. Kendi grubumdan kimseyi yazmadım.

Engellilere yönelik projeleriniz oldu. Neden engelliler?
- Babam bir gün Facebook’ta çok güzel yüzü olan bir kadın profili görmüş. Profilde “Lütfen benimle konuşmadan önce resimlerime bakın, ben engelliyim” diyordu. Bu beni çok etkiledi ve engellilere yönelik senistersen.com isimli bir sosyal paylaşım sitesi açtım.

Site neden kapandı?
- İki buçuk senede 25 bin üyeye yaklaştık. Birçok insanın hayatını değiştirdik. Siteden evlenenler oldu ama siteyi hack’lediler. Sonrası bizim için ciddi bir masraf olacaktı bu yüzden durdurduk. Türkiye’de zaten engellilerle yapılan işlere markalar yanaşmıyor. Engellilerle iş yaparsak bizde engelli olarak anılırız diye düşünüyorlar. Bunu kırmak önce devletin sonra markaların görevi. Ben elimden geldiğince başka şeyler de yapıyorum.

Neler yapıyorsunuz?
- Çocukları çok seviyorum. Aileler çocukları benim gibi olsun istiyor. Bu yüzden okulları ziyaret ediyorum.

Aileler neden çocukları sizin gibi olsun istiyor?
- Yaşımı göstermiyorum. 20’li yaşlarda örnek alınacak bir genç gibi duruyorum. Sporcuyum.

KAMERALARIN ARKASINDA PALMİYEDEN YAPTIĞIM YÜZÜKLE EVLENME TEKLİF ETTİM

Sevgiliniz Gizem “Var mısın, Yok musun” yarışmasında yanınıza denk düştü. İlk görüşte aşk mıydı sizinki?
- Hayır. Bizim abi kardeş ilişkimiz vardı. Ama yarışma sonrasında oradan ayrılırken farklı hissetmeye başladık. İki ay sonra da çıkmaya karar verdik.

Gizem’in nesine vuruldunuz?
- Küçükken hep gözler, burun falan derdik. Önemli olan insanın içiymiş. Gizem sakin ve iyi huylu bir kız. Cici bir insan.

Kadın hayranlarımı kaybederim korkusu yaşamadınız mı?
- İlişkim kariyerimden daha önemli. İnsan bir şekilde pazarda bile çalışır, para kazanır. Ama hayat arkadaşını doğru bulamayabilir.

Aşkta nasıl bir adamsınız?
- Çok duygusalım. Romantiğim. Her şey çabuk çözülsün isterim. Sevgilimle üç gün küs kalamam. Tez canlıyım.

Çapkın mısınız?
- Öyleydim. Ama artık emekli oldum. Çok eşli değilim. Tek eşlilikten yanayım.

Evlilik var mı?
- Sevgilimi çok seviyorum. Yakında nişanlanacağız inşallah. Seneye haziranda evlenmeyi düşünüyoruz.

Nasıl evlenme teklif ettiniz?
- Panama’da. Kameraların arkasında oldu. Gizem elenmek üzereydi. Onu köşeye çekip palmiye yapraklarından yaptığım yüzükleri taktım ve hayatımı onunla paylaşmak istediğimi söyledim. İkimiz de ağlamaya başladık. Kabul etti. Bir keresinde de sahilde yürürken midye kabuğu buldum ve parmağına taktım. Emin ol, bizim için tek taştan daha değerli.

TABİİ Kİ MERVE’Yİ DESTEKLİYORUM

Survivor’da fiziki olarak zaten diğerleri arasından sivrilecektim. Peşinizde bir kamera var. Kim reality yaparsa kamera onu çekiyor. Bu kıskanılıyordu.

Aydın Abi gibi paranın esiri olmuş insanların parayı alarak gerçek mutluluğun parada olup olmadığını test etmesini istiyordum. Tabii ki Merve’yi destekliyorum. Bu yarışmada bir duruş sergiledi. Zaten 500 binden daha önemli olan halkın sevgisini kazandı.

Acun Bey’i çok seviyorum. Tabii onun enerjisinin tuttuğu isimler var. Eğer beni destekleseydi 20 haftanın 10. haftası beni yollamazdı. Benim elenmem onun açısından belki kötü oldu ama ortaya Merve gibi bir karakter çıktı.

AKIL, GÜÇ VE VEFA ARIYORUM

Sağ kolumun iç kısmındaki dövmemde ismim yazıyor. Kolumun diğer tarafına insanlarda aradığım üç özelliği yazdırdım. Bunlar, akıl, güç ve vefa. Bileğimde kız kardeşim Zeynep’in başharfi var. Sol bileğimde dövme şeklinde bir açma kapama düğmesi bulunuyor. Bir de sutopundaki şapka numaram olan altı rakamı var.

http://takilmadanfilmizle.blogspot.com

0 yorum

Behzat Ç’nin soyadı sizce nedir?

1 yorum


Gercekten cok fazla merak konusu olan yeni baslayacak olan dizimiz Bir Ankara Polisiyesi Behzat C karakterini oynayan Erdal Besikcioglunun dizideki soy ismi sizce nedir ?

Behzat Ç’nin soyadı sizce nedir?

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN!

Bir Ankara Polisiyesi Akbaba Dizideki Rolü

0 yorum

40 yaşlarındadır ama yüz senedir cinayet masasında çalışıyor gibidir. Tipinin degisik olmasi kendisinin polis oldugunu bile belli ettirmiyor. Büronun demirbaşıdır, hayatı cinayet olmuştur. Akademiden değil, çekirdekten yetiştiği için komiserlikte kalmıştır. Bütün yaralama ve cinayetlere ilk elden bakan cinayet büro elemanı odur. Ölenlerin ve öleceklerin kokusunu aldığına yönelik bir rivayet vardır. Bu yüzden ismi olan İsmet unutulmuş lakabı Akbaba baki kalmıştır. Hastanede yaralıların başında bekleye bekleye kendi çapında bir tıp kültürü edinmiştir. Yaralanma çeşitlerinin hepsini bilir, kimi zaman 112 gelene kadar ilkyardımda bulunur. Tanımayan doktorlar, “Meslekten misin?” diye sorar kendisine. Kendi çapında bir halk hekimi olduğu da söylenebilir. İş arkadaşları dışında bir arkadaşı ya da bilinen bir özel hayatı yoktur. Sadece vaktinde evli olduğu ve karısının başka birine kaçtığına yönelik bir takım rivayetler vardır.

Harun’un ilk dizisiymiş.

0 yorum

Star TV’nin yeni dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.



Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Ege Aydan ve Seda Bakan’la birlikte Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de kamera karşısına geçecek. ılk kez bir dizide rol alacak olan Tekin, Hazal Kaya’nın sevgilisini canlandıracak.

Güner Özkul biyografi

0 yorum

Gerçek Adı:
Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1966
Eğitim Durumu: Doktora (Devam Ediyor)

Biyografisi

Oyuncu ve sunucu. Bir süre CNN Türk'teki Afiş adlı kültür sanat programını sunmuş, film ve dizilerde rol almıştır. Suna Selen ile Münir Özkul'un kızıdır.
1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında, aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Aynı üniversitenin sinema televizyon bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir.
Bir süre grafikerlik ve daha sonra mankenlik yaptı. Tümay Özokur Film Reklam ajansına bağlıdır. Seslendirme de yapmaktadır.

Elvin Beşikçioğlu biyografi

0 yorum

Gerçek Adı:
Doğum Yeri: Çankırı
Doğum Tarihi: 1972Eğitim
Durumu: Akademi

Biyografisi
Tiyatro ve sinema oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını bitirdi. Devlet Tiyatroları'nın sınavını kazandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda iki yıl çalıştıktan sonra evlendi ve ardından eşinin görev yaptığı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Diyarbakır'da dört yıl kaldı. Diyarbakır'da bulunduğu süre zarfında tiyatro oyunculuğunun yanısıra GAP TV'de çocuk programları sundu. Daha sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçti. Ziya Öztan'ın yönettiği Cumhuriyet adlı filmde Afet İnan'ı canlandırdı.
Beşikçioğlu, bu rolüyle "Cumhurbaşkanlığı Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

Haluk Cömert biyografi

0 yorum

Gerçek Adı:
Hakkı Haluk Cömert
Doğum Yeri: Ankara
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1959
Eğitim Durumu:

Biyografisi
Tüm eğitimini Ankara'da tamamladı. Tiyatroyla ilk tanışması 1969'da oldu. O dönem oturdukları mahallede özel bir tiyatro, sanat hayatına başlamıştı: Mithat Paşa Tiyatrosu. Adından da anlaşılacağı gibi bu tiyatro Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Mithat Paşa Caddesi üzerindeydi. Tiyatro, sahnelenecek olan yeni bir çocuk oyunu için çocuk oyuncular ve dansçılar arıyordu ve bunun için sınav açmıştı. Teyzesinin kızıyla birlikte bu sınava girmeye karar verdiler, teyzesinin kızı Nükhet o günlerde balerin olmak için dersler alıyordu ve çocuk dansçı sınavı onu çok heyecanlandırmıştı.

Ailelerine haber vermeden gizlice sınava girdiler. Haber vermeme nedenleri aile korkusundan değildi yalnızca çocukça bir macera yaşamak içindi. Aile tam bir sanat hayranı idi. Çocuklarını her hafta mutlaka tiyatroya götürürlerdi, özellikle de A.S.T. onlar için çok önemli bir sanat kurumu idi. Sonunda sınava girecekleri gün gelip çatmıştı, sabah erkenden kalkıp "Oynamaya arkadaşımıza gidiyoruz" diye yola çıktılar. Sınav sıraları geldiğinde çok heyecanlıydılar, nihayet sınav komisyonunun karşısına çıktılar, sorulara cevap verdiler, şiir okudular, şarkı söylediler, sonra komisyon onlara dışarıda beklemelerini söyledi. Komisyonda Ekmel Hürol, Yalım Tolga, Ahmet Demirel ve Ziya Demirel vardı. Saatler geçmiyordu. Nihayet komisyon kararını yazılı olarak panoya astı ve her ikisi de sınavı kazanmıştı. Komisyon onları içeri alıp hangi gün orada olmaları gerektiğini bildirdi. İki kardeş ayakları yere basmadan eve döndüler. Aileye haber vermemekte kararlıydılar. 10 gün sonra prova başlamıştı ve Haluk, sözleri olan bir rol oynuyordu. Rolün adı Armut Kral, oyunun adı Karagöz Amca, sözleriyse "Kesin şu insanoğullarının kafasını ki ağaçları kesmenin ne demek olduğunu anlasınlar!" İşte Haluk Cömert ilk kez tiyatroyla böyle tanıştı. Aile durumu maaş zarfını görünce anladı, ikisi de kazandıkları parayı evlerine getirip göstermişler ve durumu anlatmışlardı, elbette biraz azar işittiler ama nedeni yalnızca büyüklerine önceden haber vermedikleri içindi. Daha sonra ortaöğrenimi içinde, okul oyunlarında hiç görev alamadı. Nedeniyse öğretmenleri tarafından rollere uygun görülememiş olması idi. Seneler sonra lise çağlarında ülkemizde hemen herkesin politik söylemler içinde olduğu, kendine bir Dünya görüşü çizdiği o senelerde bir gençlik örgütünde politik tiyatroyla tanıştı

Ekranlar Bir Ankara Polisiyesi ile renklenecek

0 yorum

Ekranların en yeni polisiye dizisi yakında Star TV'de başlıyor!
AdamFilm / Tarkan Karlıdağ yapımcılığında, genel yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem ve Emrah Serbes'e ait, ekranların en yeni polisiye dizisi "Bir Ankara Polisiyesi" yakında Star TV'de olacak.
Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle, Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder,
Seda Bakan, Ege Aydan, Serhat Nalbantoğlu ve Güner Özkul...

Dizi ekibinin gözüyle Behzat Ç. kimdir?

0 yorum

Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis. Akademiden 1985 yılında mezun olmuş.
Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor. Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği insan kızı Berna...
Erdal Beşikçioğlu’na göre Behzat Ç.:
Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı.
Genel Yönetmen Serdar Akar’a göre Behzat Ç.:
En güzel karakterlerden bir tanesi.Çok başarılı yazılmış bir polis karakteri.
Bu projede olmamın sebebi Behzat Ç. karakterinin varlığı.
Yönetmen ve Görüntü Yönetmeni Zekeriya Kurtuluş’a göre Behzat Ç.:
Aşırı derecede mesleki deformasyonları olan bir karakter.Kendi sağduyusu vicdanı var.Ama yaşadığı ağır travmalardan dolayı seyirci yaptıklarını sorgulayacak.
Yönetmen Doğan Ümit Karaca’ya göre Behzat Ç.:
Şahsına münhasır bir karakter.Bir Ankara klasiği…
Yapımcı Tarkan Karlıdağ’a göre Behzat Ç.:
Algısı normal insanların dışında.Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken bozuyor.İyi niyetli ama algılama problemi var.Hayatı algıladığı gibi yaşamaya çalışıyor. 80 – 90’lardan kalma bir karakter.Günümüzde böyleleri yok.
Senarist Ercan Mehmet Erdem’e göre Behzat Ç.:
Üzerinde baskıyı hiçbir zaman kabullenemeyen bir karakter.Hiyerarşik düzeni kabul etmiyor.Onun için önemli olan kendi kuralları kendi kanunları

Behzat Ç. karakteri kitaplarda

0 yorum

2006 yılında yayınlanan Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır: Bir Ankara Polisiyesi kitabında karşımıza Behzat Ç. karakteri cinayet masasında bir başkomiseri ve etrafında gelişen olayları konu alıyor. Bu kitapta Behzat Ç.'nin karakteristik özelliklerine detaylıca yer veriliyor.

2008 yılında yayınlanan Son Hafriyat kitabında ise Emrah Serbes;Behzat Ç. ve ekibinin Red Kit adında bir seri katili yakalamak için uğraşırken verdiği uğraş ve Ankara çukurlarında başlarından geçen olayları ele alıyor.

Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç Resimleri

0 yorum


Bir Ankara Polisiyesi Oyuncu Kadrosu

2 yorum

Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.
Ayça Varlıer Bahar
Canan Ergüder Savcı
Seda Bakan Eda
Ege Aydan Şevket
Harun Tekin Alp
Hazal Kaya Berna
Elvin Beşikçioğlu ceyda
Hakan Hatipoğlu Selim
Ayça Eren Şule
Fatih Akman Harun
İnanç Konukçu Hayalet
Berkan Şal Akbaba
Eray Eserol Tahsin
Bülent Yıldıran Emniyet Müdürü
Cem Emüler Yunus
Tolga Tuncer Sıtkı
Celal Aydın Uysal Metin
Remzi Evren Hüseyin
Haluk Cömert Necip Başkan
Volkan Özman Narkotik Osman
Somer Özcan Recep
Ecem Arıkan Çocuk Berna

Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Konusu

0 yorum


Star TV’nin yeni dizilerinden olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizinin konusu;

Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis.Akademiden 1985 yılında mezun olmuş.Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor.
Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği
insan kızı Berna.

İyi seyirler.

Erdal Beşikçioğlu eşiyle aynı dizide!

0 yorum

Star TV’nin iddialı yapımlarından Behzat Ç.Bir Ankara Polisiyesi’nde bir sürpriz isim daha yer alıyor.

Behzat Ç.karakterine hayat verecek olan Erdal Beşikçioğlu’nun gerçek hayattaki eşi Elvin Beşikçioğlu dizide Behzat Ç.nin eski eşi Ceyda karakterini canlandıracak.

Behzat Ç.Bir Ankara Polisiyesi çok yakında Star'da!

Bir Ankara Polisiyesi Dizisi Setinden Haberler

0 yorum

Emniyet Büro için Gölbaşında Gazi Üniversitesi içinde bir yer yapıldı.
Çekimler HD ve sesli çekiliyor.
Teknik olarak Dr. House’ın son finalinin çekildiği fotoğraf kameraları Canon 5 D kullanılıyor. Çok özel objektifler kullanılıyor.
3 kamera ile çekiliyor.
Dizinin müziklerinde Pilli Bebek grubunun parçaları kullanılacak.
Ekip, diziyi polisiye-dram olarak adlandırıyor.

Bir ankara Polisiyesi Geniş Fragmanı

0 yorum

Bir Ankara Polisiyesi Hüseyin Dizideki Rolü

0 yorum

Behzat Ç. ile üç sene beraber çalıştıktan sonra mesleği bırakıp Sakarya’da küçük bir meyhane açmıştır. Zorlamasız bir muhabbeti vardır. Behzat Ç. sık sık onun

Bir Ankara Polisiyesi Tahsin Dizideki Rolü

0 yorum

Asayiş şube müdürüdür. Üstleriyle iyi geçinmeye çalışır. Akademiden Behzat Ç.’den iki dönem sonra mezun olmuştur. Behzat Ç. soruşturma üstüne soruşturma geçirip kıdem tenzili alırken o terfi basamaklarını tırmanmıştır. Ama bütün sert tavırlarına rağmen akademide alt sınıfı olduğu Behzat Ç.’den çekinir. Behzat Ç. kendisini fazla takmadığı için de sinir olur. Ayrıca onun yüzünden terfi edemediğine inanır, bu durum da Behzat Ç.’ye karşı müthiş bir öfke yaratmıştır kendisinde. Tahsin, Behzat Ç.’yi sevmez ama onsuz yapamayacağını da bilir. O yüzden fazla sesini çıkarmaz.